top of page
20201003_142817.jpg

HVEM ER VI

IDA`S CUP OF TEA ASSOCIATION ICT

Dette prosjektet inspirerte meg, helt ifra jeg hørte hva opprinnelsen av betydningen av «Ida`s Cup Of tea» egentlig betyr.  

En god person som lager plass og tid til alle, gir de mat og sørger for at de får en god kopp te, er hele grunnlaget for at en verden skal være et bedre sted, for alle i denne verden, uansett hvor vi er. Altså en liten forskjell, med ett stort hjerterom.

Vi har her en mulighet til å forandre mange mennesker liv, spesielt barn og mødre som sliter med alt i livet.

Så hvis en kopp te og en god samtale kan forandre folks liv, gi dem en liten stund å leve for, kan jeg se at vi kan gjøre stor forskjell for mange som trenger desperat mat, helsetjenester, klær, husrom og utdanning og videre: en jobb og klare seg selv i fremtiden.

 

Jeg ser dette prosjektet som et langsiktig prosjekt, hvor vi kan følge utviklingen over tid.  

Alle sammen må huske at hele grunnen til prosjektet er at vi bygger et lite samfunn hvor barn kan starte ifra barnehage alder, til å ta en utdanning med jobb senere i voksenlivet.

Vi må også tenke på det lille samfunnet også skal være bærekraftig, og være økonomisk uavhengig, sørge for at det har lave kostnader. Jeg tror førsteprioritet er rent vann og sunne toalett forhold, samt tilgang til egenprodusert mat. For det andre at de får energi fra solcellepaneler, og for eksempel produserer energi til samfunnet rundt. Som autorisert elektroinstallatør / gründer og lærer i elektrofag, kan jeg se at vi kan gjøre noe bra her, og mange andre steder med bare et lite solenergiprosjekt.

La dette være pilotprosjektet «Ida’s Cup Of Tea» der vi forandrer livene til barna i nød, for resten livet!

Sekretær

ICT

Learn more
bottom of page